YILAN HİKAYESİ TRENİ

MHP Kayseri Milletvekili Bakir Ersoy 2011'den beri proje aşamasında, seneye ihaleye çıkılacak gibi açıklamalar yapıldığını hatırlatarak ancak son durumun söylendiği gibi olmadığına dikkat çekti. Ersoy konuyu TBMM Genel Kurulu'nda Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan'a sordu. Bakan Turhan proje aşamasında derken milletvekili Ersoy da, '2019 bütçesinde 1 kuruş ayrılmamış' dedi.

YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ

Milletvekili Ersoy yıllardan beri Kayseri’de Yüksek Hızlı Tren projesinin anlatıldığını her sorulduğunda da en yakın zamanda ihalesi yapılıp kazma vurulacak diye açıklamaların yapıldığını hatırlatarak, “Ben de bunu Meclis’te Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan’a sordum. Bakan hala, proje aşamasında diyor” diye konuştu. 

PROJE YOK İHALE DE İPTAL 

Kayseri MHP milletvekili Baki Ersoy Yüksek Hızlı Tren projesi konusunda gazetemizin sorusunu yanıtlayarak, “Ben plan bütçe komisyonundayım, Bakan bey proje aşamasında diyor ama maalesef değil zira ihalesi iptal edildi. Ve 2019 bütçesinde de, Kayseri Yüksek Hızlı Tren projesine ilişkin 1 kuruşluk konulmuş bir rakam yok” dedi.
 

Bakmadan Geçme