Yazar Ali Özkanlı için 'Vefa Gecesi' düzenlendi

Türkiye yazarlar birliği Kayseri Şubesi tarafından şair- yazar Ali Özkanlı için 'vefa gecesi' düzenlendi.

Yoğunburç kültür evinde düzenlenen programa Eğitim-Bir-Sen il temsilcisi Aydın Kalkan, Türkiye yazarlar birliği başkanı Vedat sağlam ve Yazarlar birliği eski başkanı Ahmet ilhan ve birçok Kayserili şair-yazar katıldı.

Etkinlikte konuşan Aydın Kalkan ''Ali Özkanlı, sendikacılık faaliyetlerine ilk andan itibaren destek veren vefalı bir dostumdur ayrıca hayatım boyunca iyi bir insan iyi bir öğretmen olarak her zaman hatırlayacağım'' ifadelerini kullandı.

TYB Kayseri Şube Başkanı Vedat sağlam ‘da ''Ali hocam Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın 'Müslüman mezarda emekli olur' düsturundan hareketle hayatının bütün safhasında bu ilkeye bağlı kalarak hareket ediyor. Ayrıca, sendikacı, vakıfçı, eğitimci sıfatlarına hakkıyla layık bir arkadaşımızdır. O emekli olduktan sonra dahi elini mezun olmuş öğrencileri üzerinden çekmeyen eğitimleri konusunda onları her an takip eden bir eğitimcidir. Düşmanlarına dahi iyi niyet besleyen bir dostumuzdur şeklinde konuştu.

Ahmet İlhan ise ''Bizim tanışma sürecimiz 20 yıllık bir maziye sahip ama Ali benim eski değil eskimeyen bir arkadaşım. O bir eğitimci olarak sadece öğrenci sorunları ile değil velilerin sorunları ile de ilgilenerek hayatının bütün kesitlerinde örnek davranışlar içerinde hareket eden birisi olmuştur'' açıklamasında bulundu.

Haber - Fotoğraf: Veli Göğebakan - Erdal Ceylan

Bakmadan Geçme