Yaşanabilir bir Türkiye'yi kuracağız

Saadet Partisi (SP) İl Başkanlığı Kurban Bayramı vesilesiyle bayramlaşma töreni düzenledi. Törende konuşan SP İl Başkanı Haşim Özçelik, "İnşallah yaşanılabilir bir Türkiye'yi Saadet Partisi olarak kuracağız' dedi.

SP İl binasında düzenlenen bayramlaşma törenine SP İl Başkanı Haşim Özçelik ve Saadet Partililer katıldı. Bayramlaşma töreninde konuşan SP İl Başkanı Haşim Özçelik, “Öncelikle tüm Müslüman aleminin Kurban Bayramını kutluyorum. Yeryüzü bugün maalesef kan revan içerisinde ve özellikle İslam coğrafyamız perişanlıklar içerisinde. Bu bayramların inşallah İslam coğrafyasına huzur getirmesini temenni ediyoruz. Aylan bebeklerin kıyıya vurmadığı, Müslümanların Avrupa’ya göç etmediği, yaşanabilir bir dünyanın yeniden kurulmasına vesile olmasını cenabı Allah’tan niyaz ediyoruz. İnşallah önümüzde yapılacak 1 Kasım seçimleri ülkemiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olur” diye konuştu.
Özçelik ayrıca, “7 Haziran seçimlerinden sonra 100’ün üzerinde askerimiz şehit oldu. Ailelerinin bu ilk bayramı. Hüzün içerisinde bir bayram karşıladılar. Cenabı Allah’tan şehit kardeşlerimize rahmet diliyorum. Dün ayrıca Kabe’de meydana gelen olayda 750’nin üzerinde Müslüman kardeşimiz vefat etmiştir. Bu kardeşlerimize de cenabı Allah’tan rahmet diliyoruz” şeklinde konuştu.
1 Kasım’da yapılacak milletvekili seçimlerine değinen Özçelik, “Bildiğiniz gibi 1 Kasım’da yapılacak seçimlerde Saadet Partimizde büyük bir heyecan içerisinde çalışmalarına devam ediyor. İnşallah yaşanılabilir bir Türkiye’yi Saadet Partisi olarak kuracağız” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme