YARIN KARAR GÜNÜ

Ak Parti İl Başkanlığınca verilen bilgiye göre, Kayseri'de merkez ilçeler dahil 16 ilçenin Ak Partili belediye başkan adayları yarın belli oluyor. Kocasinan'da Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi'de Dr. Mustafa Palancığoğlu ve Talas'ta Mustafa Yalçın'ın isimlerinin açıklanması bekleniyor. Bu isimler konusunda bir değişiklik olması beklenmezken Bünyan Ak Parti Belediye Başkan adayı olacağı tahmin edilen Özkan Altun'un yerine, bu isimle ilgili yaşanan bazı sıkıntılar nedeniyle bir başka ismin aday gösterilebileceği belirtildi.

DÖRDÜNCÜ DÖNEM ONAYI
TBMM’de devam eden 2019 yılı bütçe görüşmeleri sonrasına ertelenen ve çalışmaların devam ettiği belirtilen belediye başkan adaylarının belirlenme sürecinde sona yaklaşıldı. 22 Aralık Cumartesi günü (yarın) Ak Parti Kayseri ilçelerinin belediye başkan adaylarının isimlerinin açıklanması beklenirken Kayseri’de dördüncü dönem olmasına rağmen, bu konuda sadece İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol’a onay verildiği kaydedildi.

ALTUN İÇİN TOPLANDILAR
Son derece titiz ve ayrıntılı bir inceleme sonrasında adayların belirlendiği belirtilen Ak Parti Kayseri İl Teşkilatında da son ana kadar çalışmaların devam ettiği belirtildi. Bu manada dün de Bünyan Belediye Başkan aday adayı ve eski Bünyan İlçe Başkanı Özkan Altun hakkındaki iddiaları görüşmek için saat 14.30’da toplandığı öğrenilen Ak Parti Kayseri İl Yönetim Kurulu üyelerinin, nasıl bir karara vardığı konusunda bir açıklama yapılmadı.

İSİMLERDE SÜRPRİZ YOK
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Dr. Memduh Büyükkılıç’ın adının açıklanmasıyla birlikte aday belirleme sürecindeki çalışmalara da dahil olan Başkan Büyükkılıç’ın yakın çevresinden edinilen bilgiye göre de, kulislerde konuşulan özellikle merkez ilçe başkan adaylarının isimlerinde sürpriz olmayacağı öğrenildi.

 

Yorumlar 1
s.a 21 Aralık 2018 22:03

palançaoğlu yanlış aday melikgaziye mustafa yalçın gösterilmeli gerçi ikiside iyi bir aday degil palança oglu talasta sevilmedi çünkü üç makam aracı kullanmıştır talasta daha önce mustafa yalçın aday gösterildi ve kazanamadı şimdi neden tekrar aday gösteriliyor talası mhp alacak oda rıfat yıldırım olacak başkan talasta sevilen rıfat yıldırım

Bakmadan Geçme