• Haberler
  • Gündem
  • Yakışıklı, Akit Ankara Temsilciliği görevine başladı

Yakışıklı, Akit Ankara Temsilciliği görevine başladı

Yeni Akit Gazetesi Yazarı ve Kayseri Temsilcisi, aynı zamanda gazetemiz Kayseri Gündem Yazarı Hacı Yakışıklı, Akit Gazetesi Ankara Temsilciliği görevine başladı.

Kayseri Gündem benim için önemli
Konuyla ilgili gazetemize bilgiler veren Yakışıklı; “Köşe yazarlığına bundan 4 yıl evvel Oğuz Memiş ağabeyimizin davetiyle Kayseri Gündem gazetesinde başladık. Bu açıdan Kayseri Gündem Gazetesi benim için önemlidir. Bizim için olduğu kadar Kayseri’nin medya hayatında da önemli bir boşluğu dolduran Kayseri Gündem güzide bir yere sahiptir. Sivil toplum kuruluşlarından bürokrasi kesimine kadar Kayseri’de ne varsa hepsine ışık tutmuştur. Yeni Akit Gazetesi’nde de 3 yıldır köşe yazarlığı yapıyorum. 13 yılı geride bıraktığım Yeni Akit Gazetesi’nde şimdi de Ankara İdari Temsilciliği göreviyle beraber gazetecilik mesleğimizi sürdüreceğiz.” dedi.
Kayseri’yi bırakmak mümkün değil
Kayseri’deki çalışmalarını da bırakmadıklarını belirten Yakışıklı, “Kayseri aslında Türkiye’nin bir özeti gibidir. Bu açıdan Kayseri’deki görevimizi de bırakmadık. Ekibimiz çalışmalarına devam ediyor. Fırsat buldukça Kayseri’ye gelmeye devam edeceğiz. Ankara’dan olayları takip edeceğiz. Şehrimize basın-yayın alanında hizmet etmeye devam etmek bizim için büyük bir fırsat ve mutluluk oluyor. Şehrimizdeki sivil toplum kuruluşlarına, vatandaşlarımıza, yöneticilerimize Ankara’da elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Dostlarımızı, büyüklerimizi Ankara Temsilcilik binamızda ağırlamaktan memnuniyet duyacağız.” şeklinde konuştu.
Haber Merkezi
 

Bakmadan Geçme