Ülkü Ocakları'ndan 'kahramanlara mektup'

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Doğu ve Güneydoğu'da görev yapan asker ve polislere başlattığı 'Kahramanlara Mektup' kampanyası çerçevesinde topladığı mektupların ikinci grubunu postaya verdi. Daha önce aynı yöntemle topladıkları 600 adet mektubu gönderen ülkücüler bu kez 500 mektup yolladı.

 Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı üyeleri, Cumhuriyet Meydanı’nda kurdukları stantlar ve sosyal medya aracılığı ile topladıkları 500 mektubu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde zor şartlarda görev yapan kahraman asker ve polislerimize gönderdi.

 Merkez Postane önünde yapılan basın açıklamasında konuşan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Aytaç Gezici, ‘Kahramanlara Mektuplar’ kampanyası kapsamında düzenledikleri etkinlikle, Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi’nde görev yapan asker ve polislere, bugüne kadar bin 100 mektubu yolladıklarını söyledi. Geçtiğimiz hafta, kampanyanın tanıtımı için kurdukları stantlarda, vatandaşların yazdıkları mektuplar ile, kendilerine sosyal medya üzerinden ulaşanların mektuplarını bir araya getirdiklerini kaydeden Başkan Aytaç Gezici, “Kahraman asker ve polislerimizin her daim yanındayız.” mesajını verdi.

 Basın açıklamasının ardından 500 mektup, posta aracılığıyla asker ve polislerimize gönderildi. 

(Kayseri Gündem)

Bakmadan Geçme