TYB Kayseri Şubesinde başkan değişikliği

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Kayseri Şubesi Başkanlığı'ndan istifa eden Vedat Sağlam'ın yerine Başkan Yardımcısı Selim Tunçbilek getirildi.

Hunat Kültür Merkezi’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan TYB Kayseri Şubesi’nin yeni Başkanı Selim Tunçbilek şunları söyledi:

“Huzurlarınızda yapacağım açıklamalarım şahsi görüşlerim olmayıp, Türkiye Yazarlar Birliği’nde uzun zamandır ilk kez yönetim kurulunda müzakere edilerek kaleme alınan, yönetim kurulumuzun da mutabık kaldığı düşüncelerini yansıtan basın açıklamasıdır.


Bilindiği üzere, Eski Başkan, kendisinin başkanlık yaptığı yönetim kurulu toplantımızda, istifa etmek zorunda kalmıştır. Öncelikle bu duruma gelmiş olması yönetim kurulu üyeleri olarak hepimizi üzmüştür. Kendisine bu noktaya gelmemesi için seçildiğimiz günden itibaren bütün toplantılarımızda her türlü bilgilendirme ve uyarma görevini saygıdeğer yönetim kurulu üyelerimiz sürekli ve eksiksiz yapmışlardır. Devamlı arzulanan fakat yaklaşık dört beş aydır ısrarla yürütülen yönetim kurulu çalışmalarına rağmen başkandan Birliğimizin mali yapısına ilişkin herhangi bir bilgi almak mümkün olamamıştır. Bu durum karşısında yönetim kurulu toplu olarak istifa etmek yerine başkan nezaket göstererek istifasını sunmuştur. Yönetim Kurulumuz Başkana çalışmalarından ötürü teşekkür edilmiş bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyerek veda etmiştir. 
Sanal medya üzerinden ‘Kamuoyu Duyurusu’ şekli ile paylaştığı metnin içeriği kendisi adına da üzüntü verici ilginç bir metindir” dedi.

YENİ YÖNETİM

Başkan: Selim Tunçbilek
Başkan Yardımcısı: Hacı Sarı 
Sekreter: Kadir Karaman
Muhasip Üye: Şeref Karadavut
Basından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi: Yüksel Kalkan

(Kayseri Gündem)

Bakmadan Geçme