TÜRSAB Başkanı Ulusoy'dan Vali Düzgün'e ziyaret

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, "Turizm denilince seyahat acentaları, tur operatörleri bu işin ana noktasında temellerini oluşturmaktadır. Geçtiğimiz yılda Kayseri’de TÜRSAB’ın Erciyes proje yürütme kurulunun açılması konusunda da onama verdi. Geçtiğimiz yıl yine birlikte Erciyes Yürütme kurulunun açılışını gerçekleştirmiştik. Tabi seyahat ve tur operatörlerinin burada temsilcisi konumunda olan TÜRSAB’ın bölge şubesi olarak isimlendirebileceğimiz bölge koordinatörlüğü olarak isimlendirebileceğimiz koordinatörlüğün elimizde bulunması ilimizde turizm faaliyetlerinin bulunması ve artması konusunda önemli bir ivme kazandıracaktır" ifadelerini kullandı.
TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ise, "Kış sporları bakımından Erciyes’in yeni başlayan uluslararası ve ulusal arenada hakettiğini şuan almadığını görüyorum. Ama planlı ve programlı bir Erciyes’in kar, pistleri, ulaşım bakımından mükemmel bir pazardır. Kayseri’nin turizm geleceğinden umutluyum. Burada özellikle Erciyes’i çok iyi kullanmamız lazım. Yalnız kış aylarına değil yaz aylarında da kullanılması gerekmektedir. Ayrıca Kayseri’de ulaşım çok kolaydır. Kayseri çok planlı bir şehir. Şehre girildiği zaman bunlar görülebiliyor. Devletin buraya baktığı bakış açısını görüyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme