Tercih yapacaklara 'Çözüm' desteği

Çözüm Temel Lisesi, TEOG ve üniversite tercihi yapacak olan öğrencilere destek noktasında kolları sıvadı. Yetkililer sadece kendi öğrencilerine değil tercih yapacak tüm öğrencilere hizmet verileceğini söyledi.

 Kentimizde uzun süredir Üniversiteye hazırlık aşamasında öğrencilere hizmet veren Çözüm Dershanesi, hükümetin almış olduğu karar sonrasında özel liseye dönüşerek hizmetine devam ediyor.

Çözüm Temel Lisesi Müdürü İrfan Tan ve Müdür Yardımcısı Sinan Yalçın Yelken gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak, Genel Yayın Yönetmenimiz Rıfat Yörük ile sohbet ettiler.

Tüm öğrencilere destek

Müdür İrfan Tan, 15 Temmuzdan itibaren TEOG, 26 Temmuzdan itibaren ise üniversite tercihlerinin yapılmaya başlanacağını hatırlatarak, tüm öğrencilere destek noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 1996’dan beri Kayseri’de öğretmen kuruluşu olarak dershanecilik yaptıklarını ve binlerce genci üniversiteli yaptıklarını hatırlatan Tan, “Bu yıl temel lise olarak hizmet vermeye başladık. İlk yılımızda 75 mezun verdik. Yıllarca profesyonel kadrosuyla kendi öğrencilerine yol gösteren kurumumuz bu yıl öğrencimiz olsun, olmasın tüm öğrencilere tercih noktasında yardımcı olmak için bekliyor” diye konuştu. 

Randevulu çözüm

Tan, tercih yapmak için destek almak isteyen öğrencilerin yoğunluktan etkilenmemeleri için 09.00-17.00 saatleri arasında 221 00 80 no’lu telefonu arayarak randevu alabileceklerini söylerine ekledi.


Haber-Foto: Ramazan KARAKUŞ

  

Bakmadan Geçme