Tekden, yeni bir eserin müjdesini verdi

AK Parti Kayseri Milletvekili Op. Dr. Kemal Tekden, ' 'Hatıralarla Hayata Bakış' diye büyük çoğunluğunu yazdığım bir kitap yayınlamayı düşünüyorum' dedi.

 Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenen 2. Kayseri Kitap Fuarı’nda ‘İnsanın Sırrı’ isimli kitabını hayranlarına imzalayarak, sohbet eden AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden, ilgiden memnun olduğunu söyledi. Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan Tekden; “Kitap fuarları, kitabın okunurluğunu artıran, okuyucu ile yazarları buluşturan mekanlar. Bu nedenle kitap fuarı, Kayseri açısından çok önemli bir faaliyet. Geçen yıl da fuarda bulunmuş ve çok memnun kalmıştım. “ dedi. 

‘İnsanın Sırrı’ kitabına olan ilginin de yoğun olduğunu kaydeden Tekden; “İnsanı bütün yönü ile anlatması bakımından piyasadaki tek kitap diyebilirim. Bu bakımdan okuyanlar bir daha okuyorlar veya başkalarına da tavsiye ediyorlar. Bu nedenle satışı da çok iyi gidiyor” diye konuştu.
Yeni eserlerin müjdesini veren Tekden, “ ‘Hatıralarla Hayata Bakış’ diye büyük çoğunluğunu yazdığım bir kitap yayınlamayı düşünüyorum. İnşallah bir de gezi kitabı kaleme almayı planlıyorum.” şeklinde konuştu.
Haber/Fotoğraf: Bünyamin Gültekin (Özel haber)

Bakmadan Geçme