TAMER: 'ÜLKÜCÜYÜM'

Meclis'te Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nda çıkan tartışmada CHP'li milletvekillerinin 'Kanunu hazırlayanın Fetullah Gülen ile fotoğrafı var, aklımızla dalga geçiyorlar' şeklindeki eleştirileriyle alevlenen tartışma sonrası AK Parti Milletvekili Tamer'in cevabı kafaları karıştırdı.  

PENSİLVANYA’DA FOTOĞRAFI VAR
 Kamuoyunda “Sağlık Torba Yasası" olarak bilinen kanun teklifinde yer alan 5. Madde görüşmeleri olaylı geçmişti. Açığa alınan doktorların Sosyal Güvenlik Kurumu ile çalışan hastanelerde görev yapmasının önünü tamamen kapatan kanun değişikliğinin görüşülmesi sırasında çıkan tartışmada CHP İstanbul milletvekili Dr. Ali Şeker, AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. İsmail Tamer’i ağır bir dille suçladı. Şeker, “FETÖ ile mücadele adına yapılan bu düzenlemeyi hazırlayan Pensilvanya’da terör örgütü lideri Fetullah Gülen ile omuz omuza yapışık fotoğrafı olan kişi. Bu bizim aklımızla dalga geçmektir” dedi. Şeker, bu sözleri söylerken elinde İsmail Tamer’in Fetullah Gülen ile toplu halde çekilmiş fotoğrafını komisyon üyesi diğer milletvekillerine gösterdi.
 
“BEN DİREKT ORAYA GİTMEDİM”
AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, “O fotoğrafla ilgili olarak, ben direkt oraya gitmedim” dedi. CHP Milletvekili Atila Sertel, “Yandan gittin, yandan, götürdüler seni” ifadelerini kullandı. İsmail Tamer ise "Ben adamı tanımam, bilmem. Hiçbir dönemde işte, tanırlar, beni tanıyanlar bilir. Benim bunlarla hiçbir şekilde irtibatım olmamıştır” dedi.
 
DÖRT TEKER, DÖRT FETÖCÜ

Komisyon görüşmelerinde CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ise "İsmail Tamer'in neyi var? Biz çok yakın oturduk yıllarca onunla. Bir talihsizliği var dört tekerli bir arabayla Kayseri'ye her perşembe akşamı giderdi. Dört FETÖCÜ ile" dedi. 
 
“ÜLKÜCÜYÜM VAR MI DİYECEĞİN”
Olaylar üzerine Kayseri Deniz Postası Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Azim Deniz’in sorularını yanıtlayan Kayseri AK Parti milletvekili İsmail Tamer'in cevabı ise “Bana FETÖ’cü dediler. Ben de ispat etmezsen şerefsizsin, benim alnım ak yüzüm açık, ben ülkücüyüm var mı diyeceğin, bana hayatta yakışmaz bununla gelmeyin bana dedim” şeklinde oldu.
 

 
 
 

Yorumlar 1
Tam Er 13 Kasım 2018 22:53

Oldumu şimdi İsmail feto ile fotoğraf akp ile milletvekilliği ama ben ülkücüyüm bu işte bir bit yeniği var ama neyse sen anladın ne olduğunu

Bakmadan Geçme