Tamer özür yerine aklımızla dalga geçiyor

Bazı Ak Parti Milletvekillerinin FETÖ Lideri Fetullah Gülen ile olay bir fotoğrafı ortaya çıktı. Pensilvanya'da çekildiği anlaşılan şok fotoğrafta Milletvekili İsmail Tamer ve eski Milletvekili Ahmet Öksüzkaya da yer alıyor.

Dost ziyareti mi?
Ziyaret ile ilgili bir yerel gazeteye konuşan Tamer, “New Jersey’inin 100 km uzağında bulunan bir alışveriş merkezine gittik yaklaşık 3-4 saat orada kaldık. Alışveriş sonrasında bir arkadaşımız o dönemde bunu oradaki arkadaşımız diyor, 'Fetullah Hoca Efendi buraya 30 dakika mesafede gelmişken onu da ziyaret edelim.’ Ben gitmek istemedim ama Çoğunluk Gülen’i ziyaret etmeye karar verince benim itiraz etme şansım kalmadı ve gittik.” İfadelerini kullandı.
Aklımızla dalga geçiyor
Fotoğrafın 2012 yılında çekildiğini ve karede yer alanların 24. Dönem Ak Parti Milletvekilleri olduğunu söyleyen Tamer, özür dilemek yerine fotoğrafın internete yayılması ile ilgili ‘Algı operasyonu yapılmak isteniyor’ diyerek adeta aklımızla dalga geçiyor.
FETÖ örgüt lideri Fetullah Gülen ile aynı karede bulunan isimler ise şöyle:
Ak Parti Adana milletvekili Fatoş Gürkan (23.ve 24.dönem milletvekili)
Ak Parti Trabzon milletvekili Safiye Seymenoğlu (23.ve 24.dönem milletvekili)
Ak Parti Grup başkan vekili ve Aksaray milletvekili İlknur İnceöz (milletvekilliği devam ediyor)
Ak Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel (23.ve 24.dönem milletvekili)
Ak Parti Giresun milletvekili Adem Tatlı (22.ve 24.dönem milletvekili)
Ak Parti Siirt milletvekili Osman Ören (24.dönem milletvekili)
Ak Parti Kayseri milletvekili İsmail Tamer (milletvekilliği devam ediyor)
Ak Parti Kayseri milletvekili Ahmet Öksüzkaya (23. Dönem Milletvekili)
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis milletvekili Vedat Demiröz (görevlerine devam ediyor)
Burdur milletvekili Bayram Özçelik (22., 23. ve 24. Dönem Milletvekili)
Ak Parti grup müdür yardımcısı Mustafa Özkan
Ankara İl imamı Oğuz Umucu
Kayseri Gündem
 

Yorumlar 1
gayserili esnaf 26 Eylül 2016 15:47

kayseride boydakları amerikaya götürüp fetoyla tanıştıran şuraya fakülte yap buraya yurt yap şu derneğe şu yardımı yap şu vakıfa yatak gönder diyen akp liler vekilliğe bakanlığa ve akp de görevine devam edecekler.,üstelik zeytin yağı gibi üste çıkacaklar., ama darbeyi sanki boydaklar yapmış gibi tutklanacaklar. zaten darbeden önce tutuklandılar,üstelik tutuklu olan boydakların hissesi %39 olan holdinge el koyacaksın.,üstelik suçluluğu belirsiz mahkemeye daha çıkmamış diğer 61 suçu ne? ayrıca o boydaklar ki sadece devlete yaptıkları hayırla sayfalar dolusu., bunlar vatan millet sevdalısıdır. neymiş melikşah ünüversitesine yardım etmiş fetoya yardım etmiş fetoya yardım etmeyeni bana gösterin. daha geçen günler b şehir başkanı arsa kıyağını durdurdum demedi mi o ruhsat da 17 aralıktan sonra değimliydi., hem de akp den ben yardım yapmadım diyen bir elin parmağı kadar çıkmaz.bu kin neden iktidarın boydakla alıp veremediği ne.? bir ak partili olarak içime sindiremiyorum. aklı selim olun

Bakmadan Geçme