TALAS'TA GECEYARISI KORKUTAN PATLAMA

   Talas Yenidoğan Mahallesi dün gece yarısı atılan havai fişeklerle korkulu anlar yaşadı. 

    Sabaha karşı 03:00’te muhtemelen Yenidoğan’daki bir parktan atılan ve çok şiddetli gürültüye yol açan havai fişekler Anayurt ve çevre mahallelerdeki halkı da paniğe sevk etti. Pencere ve balkonlara koşan Talaslılar patlamanın nereden geldiğini anlamaya çalıştılar.

  

Mahalle sakinleri olur olmaz yer ve saatlerde keyfi olarak atılan bu havai fişeklere karşı artık caydırıcı tedbirlerin alınmasını yetkililerden talep ederek “Havai fişek satışı ve kullanımı OHAL tedbirleri kapsamında yasaklandı. Buna rağmen hala kullanılmasına göz yumuluyor. Caydırıcı ceza-i müeyyidelerin uygulanarak bu keyfiliğe bir son verilmesini talep ediyoruz.” dediler.

(Kayseri Gündem)

Yorumlar 1
Las Kayseri! 27 Temmuz 2017 17:24

Bu şehir nasıl bir şehir oldu? Bu şehri yöneten insanlar ve denetleyen kurumlar neredeler? Nerede yaşıyor bu yöneticiler? Valilik, Belediye, Emniyet, vs... Bu şehirde yaşamak tam bir işkenceye dönüştü. Haftanın her günü kulakları sağır edercesine yüksek gürültüyle yapılan sokak düğünleri (düğünlerde çalınan ahlaksız ve sapık müzikleri pas geçiyorum), gece saat 2-3'lere kadar süren havai fişek gösterileri ve silah sıkmalar, 7 gün 24 saat şehir genelinde yolları esir almış olan serseri araçları, karakolun önünde drift yapıyorlar polislerin umurunda değil, şehrin her bir tarafına hınca hınç park edilmiş yüz binlerce araç, ne yollarda araç ile gitmek mümkün ne de kaldırımlarda yaya olarak. Yöneticilerimizin bahsettiği muhteşem Kayseri ile bizim yaşadığımız mezbelelik arasındaki farkı gören kimse yok mu bu şehirde acaba?

Bakmadan Geçme