TALAS İÇİN LOBİLER SAVAŞI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkan adaylığını tüm engellemelere rağmen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a kaptıran malum yerli grup, merkezdeki ilçeler için bütün güçleriyle bastırıyor.

İKİ İLÇE YERLİLERİN

Son olarak Ankara’da da kabul edilen isimlerin Kocasinan ve Melikgazi’de aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılıyor.  Buna göre Kocasinan’da Ahmet Çolakbayrakdar ve Melikgazi’de Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’nun adaylıklarının Özhaseki tarafından da onaylandığı ve sadece prosedür olarak Erdoğan’ın açıklamasına kaldığı belirtiliyor.

ERDOĞAN’I  KANDIRABİLİRLER Mİ ?

Ankara’daki toplantıda Mustafa Demir’in ismi Ak Parti teşkilatı tarafından sunulan raporda da en önde çıkınca, Çerkez bir adayın açıklanmaması için hemen Murat Cahit Cıngı ismi ortaya atıldı ve Cıngı da gece yarısı görüşmeleriyle isminin ankete sokulmasına ikna edildi. Şimdi Talas’ta bugüne kadar hiç bilinmeyen bir isim olan Cıngı’nın son dakika yapılan ankette “çıktığı” söylenerek Erdoğan’ın önüne konulacak.  
 

Yorumlar 5
Mehmet Şekerci 01 Aralık 2018 22:07

Melikgazi’ye Dr. Mustafa Palancıoğlu, Talas’a Dr. Murat Cahid Cıngı, Hayırlı olsun, M. Şekerci

Ahmet copuroglu 01 Aralık 2018 08:09

Sn çıngı talas ta bir sokak adını zor bilecekken talas onu aday göstermek talas a ihanet değilde nedir.mustafa demir yoksa talas ta oy moy yok.

Altan gürdal 30 Kasım 2018 22:54

Orhan çetin iyi bir proje ustası, liyakata bakılırsa kocasinan için bulunmaz fırsat,kendisini bürokraside ve Avrupa birliği ilişkilerinde kanıtlamıştır 5-6 yabancı dil bilmektedir. mustafa çelikte melikgazi olabilir

ş 30 Kasım 2018 10:11

melikgazi ve talası mhp alıyor büyükşehir başa baş az bir farkla akp alıyor kocasinan ise chp ve iyi gibi gözüküyor

b 30 Kasım 2018 10:07

melik gazi , için mustafa çelik aday gösterilmeli kocasinan için orhan çetin

Bakmadan Geçme