Şu rezalete bakın

Pınarbaşı ile Yıldırım Beyazıt Şafakspor arasında oynanan maça sahanın ve soyunma odalarının rezaleti damgasını vurdu. Duş yerleri, tuvaletler ve soyunma odaları görenleri hayretler içerisinde bıraktı. Sağlık açısından tehlike saçan bu yerleri artık yetkililerin görmesi bekleniyor...

Pınarbaşı ile Yıldırım Beyazıt Şafakspor arasında oynanan maçta amatör takımların ne kadar zor ve sağlıksız şartlar altında futbol oynadıkları bir kez daha gözler önüne serildi.

Pınarbaşı’nda amatör takımların soyunma odaları, duş yerleri ve lavabolar görenleri hayretler içerisinde bırakıyor. Son derece sağlıksız ve bir ahır görünümünde bulunan yerlerde duş alan, oturan, lavaboyu kullanan amatör futbolcuların sağlığı hiçe sayılıyor. Kayseri’den Pınarbaşı’ya giden bir çok amatör takım maalesef  ahırdan farkı bulunmayan  bu yerlerde  soyunup giyinmek zorunda bırakılıyor. Aynı zamanda sahanın taş ve topraklı olması futbolcuların sık sık sakatlanmasına neden oluyor.

Yıldırım Beyazıt  Şafak Spor Genel Menajeri Yakup Darıcı, sağlıksız koşullarda bulunan bu tür yerlerin ya kapatılması ya da onarılmasının şart olduğunu ifade etti.

Sahanın berbat oluşunu bir tarafa bıraktıklarını ancak duş, tuvalet ve lavaboların mikrop yuvası olduğunu belirten Yakup Darıcı, yetkililerden bu konuda duyarlı olmalarını istedi.

Haber: Faruk Aydemir

Bakmadan Geçme