SP dört ilçede kongre yaptı

Saadet Partisi Hacılar, Develi, Sarıoğlan ve Yahyalı ilçelerinde ilçe kongrelerini tamamladı. Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan kongrelere gösterilen teveccüh ve coşkunun kendilerini memnun ettiğini ifade etti.

 Saadet Partisi hafta sonu yaptığı kongreler ‘de Hacılar ilçe başkanlığına Ahmet Ayvaz, Develi ilçe başkanlığına Muammer Kulak, Sarıoğlan ilçe başkanlığına Abdullah Varol ve Yahyalı ilçe başkanlığına Ramazan Kenger seçildi.

Kongrelere duyulan ilginin “Milli Görüş”e olan özlemi de gösterdiğini söyleyen Arıkan açıklamasını şöyle sürdürdü:

 “Bugün ülke olarak tarihin en badireli günlerini yaşamaktayız. Bugüne kadar yapılan yanlış icraatlar neticesinde öyle bir noktaya gelinmiştir ki ülkemiz her açıdan bir buhranın içerisine sürüklenmiştir. İktidar tarafından çözüm adı altında ortaya konan bütün meseleler, çözüm üretmek bir yana sorunları daha da derinleştirmiş ve büyütmüştür. Örneğin çözüm süreci diye yola çıktılar, analar ağlamasın sloganıyla ortaya bir şeyler koymaya çalıştılar. Terör örgütü, eskiden ulaşamadığı yerlere kadar ulaşıp eylem yapabilir oldu. Yani çözüm süreci bir çözülme sürecine dönüştü ve üzülerek ifade ediyorum ki analar daha çok ağlar oldu. Dış politikada sıfır sorun diye ortaya çıktılar sıfır çözüm noktasındayız şu anda. Ekonominin hali zaten içler acısı.

 İşte böyle bir noktada bu kongrelerimizde ki heyecan ve coşku bize şunu açıkça gösteriyor. Milletimiz diyor ki; bu ülkenin, hatta bölgenin ve hatta bütün insanlığın huzur, barış ve refah içerisinde adil bir dünya da yaşaması için gerçek çözümleri ancak Saadet Partisi ortaya koyabilir. Biz bugün Saadet Partimizi İktidara taşıyacak kadroları seçiyoruz. Yapılan kongrelerimizin ülkemiz, bölgemiz ve bütün insanlık için hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’ tan niyaz ediyor, seçilen arkadaşlarımızı tebrik ediyorum”

(kurumsal Haber)

 

Bakmadan Geçme