SOMALİLİLER 12 MART'A HAZIRLANIYOR

Mart ayında düzenlenecek olan Uluslararası Tarım Fuarı'nda ülkeleri Somali'yi tanıtacak olan Somalili öğrenciler hazırlıklara başladı.

Mart ayında düzenlenecek olan Uluslararası Tarım Fuarı’nda ülkeleri Somali’yi tanıtacak olan Somalili öğrenciler hazırlıklara başladı.

Kayseri’de bulunan Somalili öğrenciler, İl Tarım Müdürlüğü tarafından organize edilecek Uluslararası Tarım Fuarında, Uluslararası Öğrenciler Akademisi çerçevesinde Medeniyetin Burçları Derneğince açılacak stantlarda ülkelerini tanıtacak. Tarım fuarında ülkelerini her yönüyle tanıtmak istediklerini söyleyen Somalili öğrenci Harun GULED: “12 Mart’a Uluslararası Tarım Fuarı başlayacak. Uluslararası Tarım Fuarı’nda Medeniyetin Burçları Derneği tarafından açılacak olan stantlarda bizde ülkemizi tanıtma fırsatı bulduk. Bu kapsamda ülkemize has yemekleri, meyveleri,  elbiseleri ve ülkemizi temsil edecek kültürel ürünlerimizi Kayseri’de sergileyeceğiz. Kayseri’de ortalama 50 civarında Somalili öğrenci bulunuyor. Bugün toplandık ve fuarda neler yapabileceğimize dair fikir alış verişi yaptık.  Fuar gününe kadar hazırlıklarımız sürecek. ” dedi.

 

Bakmadan Geçme