SERDAR ÇAĞLAK DEFNEDiLDi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ndeki saldırıda hayatını kaybeden Kayserili Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serdar Çağlak, Hunat Camii'nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından İldem Mezarlığı'nda toprağa verildi. Namaza Vali Süleyman Kamçı, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Yörük, merhumun yakınları, Eskişehir'den gelen öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nin 3. katında Dekan Yardımcısı Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, araştırma görevlisi Yasir Armağan ile birlikte aynı fakültede araştırma görevlisi olan Volkan Bayar’ın silahlı saldırısı sonrasında hayatını kaybeden Yrd. Doç. Dr. Serdar Çağlak (33) Kayseri’de defnedildi.

Aslen Pınarbaşı’nın Han Köyü nüfusuna kayıtlı olan Çağlak, bugün öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından İldem Mezarlığı’nda toprağa verildi. Namaza Vali Süleyman Kamçı, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Rıfat Yörük, merhumun yakınları, Eskişehir'den gelen öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde öğretim üyesi olan Serdar Çağlak, Lisans eğitimini Mersin Üniversitesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümü’nde gerçekleştirerek yüksek lisans eğitimini Florida State Üniversitesi’nde tamamlamış, doktorasını  ise Florida State Üniversitesi’nde Eğitimde Ölçme Ve Değerlendirme üzerine yapmıştı.



(Kayseri Gündem) Fotoğraflar:Metin Yiğit

Bakmadan Geçme