'Şen' olasın şehidim

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Arda Şen, memleketi Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi Malak Mahallesinde toprağa verildi. Cenaze töreninde 1 aylık nişanlısı, şehidin tabutu üzerindeki fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü.

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde şehit olan Uzman Çavuş Arda Şen’in cenazesi, askeri törenin ardından uçak ile memleketi Kayseri’ye getirildi. Şehidin naaşı baba ocağına oradan da cenaze namazının kılınması için Kalem Kırdı Camii'ne getirildi. Şehit Şen’in burada öğle namazına müteakiben İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven tarafından cenaze namazı kıldırıldı.
Cenazeye, kalabalık halk topluluğu, Ak Parti ve MHP’li milletvekilleri ve belediye başkanları, şehidin ailesi, akrabalar ve protokol katıldı. Namazın ardından şehidin cenazesi tekbir sesleri ile top aracına konuldu. Burada vatandaşlar 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' şeklinde sloganlar atarak terörü lanetledi. 
Şehit Şen'in cenazesi toprağa verilmek üzere Pınarbaşı ilçesi Malak Mahallesine götürüldü.
Şehit Arda Şen’in 1 aylık nişanlısı Münevver Altınok şehidin tabutu yanından bir an olsun ayrılmadı. Şehit nişanlısının tabut üzerindeki fotoğrafına sarılan Altınok gözyaşı döktü. Ayrıca Şehit Arda Şen’in annesi Ayşe Şen de oğlunun fotoğrafını kimseye vermedi.
Şehit Şen aile mezarlığına defnedildi.
Kayseri Gündem

Bakmadan Geçme