Selda Avcı'nın Mutfağı...

Çilekli Jöleli Kubbe Pasta Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta 2,5 fincan şeker 1 fincan sıvıyağ 1 fincan süt 1 fincan su 1 paket vanilya 1 kabartma 1 kakao Kreması için malzemeler: 2 bardağı süt 2 paket kremşanti 2 muz ve 1paket petibor bisküvi Üzerine: 500gr. çilek ve tart jölesi Yapılışı: Önce keki çırpıp pişiriyoruz kremşantiyi 2bar.sütle çırpıyoruz içine muz dilimliyoruz bisküviyi kırıyoruz dolapta az bekletiyoruz. Çilekleri küçük doğruyoruz tart jölesini tarife göre pişirip ılıtıyoruz. Kekin ortasını çukurlaştırıyoruz, kremşanti karışımını ortasına yerleştiriyoruz üzerine çilekleri yerleştiriyoruz jöleyi kaşık yardımıyla yavaşça çileklerin üzerine döküyoruz afiyet olsun. Sizden Gelenler Sera Kavas hanıma teşekkür ederiz... Selda Avcı'nın Mutfağı...

Bakmadan Geçme