Şehidimizi yarın Hacılar'dan uğurlayacağız

Tunceli'de polis helikopterinin düşmesi sonucu şehit olan polislerden Ahmet Cihan Kilci'nin Kayseri'deki baba evinde yas var. Şehidin cenazesi Hacılar Camiikebir'de yarın öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Asri Mezarlığa defnedilecek. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Şehit Kilci'nin ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Kayseri OSB Başkanı Tahir Nursaçan ise yayınladığı mesajla aileye başsağlığı, şehide Allah'tan rahmet diledi.

Tunceli'nin Pülümür ilçesinde düşen helikopterde şehit olan polis memuru Ahmet Cihan Kilci'nin, Hürriyet Mahallesi'ndeki baba ocağına şehadet haberi ulaştı. Yetkililer, baba Ejder ve anne Dilber Kilci'ye acı haberi verdi.
Haberin duyulmasının ardından eve gelen yakınları, aileyi teskin etmeye çalıştı. Eve, Türk bayrağı asıldı. Şehit Kilci'nin, 4 kardeşin üçüncüsü ve bekar olduğu öğrenildi.
Cenaze Hacılar’dan kaldırılacak
Şehidin cenazesi Hacılar Camiikebir’de yarın öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Asri Mezarlığa defnedilecek. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Şehit Kilci’nin ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu. Büyükkılıç ve beraberindekiler şehit polis memurun ailesine başsağlığı ve taziyelerini ilettiler.
Büyükkılıç: Sizlerin acısı, bizim acımızdır
Başkan ziyarette “Sizlerin acısı, bizim acımızdır. Acınızı yürekten paylaşıyoruz. Evladınız, bu vatan için, bu memleket için şehadet şerbetini içti. Geride bıraktığı en değerli varlığı olan sizler, şehidimizin devletimize, milletimize birer emanetisiniz. Sizlere her zaman sahip çıkacağız” dedi.
Başkan Büyükkılıç, şehit düşen polis memuru Ahmet Cihan Kilci’nin ailesi ile bir süre sohbet ederek, Melikgazi Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacaklarını sözlerine ekledi.
Nursaçan: Milletçe başımız sağolsun
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan da helikopter kazası sonrasında yayımladığı mesajında, "Milletçe başımız sağolsun" ifadesinde bulundu. 
Nursaçan'ın mesajı şu şekilde;
"Tunceli'de düşen Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait helikopterde 7 polis memuru, 1 hakim, 1 astsubay ve 3 personelin şehit olduğunu büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.
Kazada hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, aileleri, tüm sevenleri ve milletimize başsağlığı dileriz."
Kayseri Gündem
 

Bakmadan Geçme