Satılık örgüt kararghı!

Kayseri'de daha önce Koza Eğitimi Destekleme Derneği olarak faaliyet gösteren ardından FETÖ ablalarının karargh olarak kullandığı Alparslan Mahallesi'ndeki ev satılığa çıkarıldı. Bahar Caddesi'ndeki bu evde örgüt kadınlarının üç ay öncesine kadar sıkı bir faaliyette bulunduğu öğrenildi.

 TUSKON’a bağlı Koza Eğitimi Destekleme Derneği Kayseri Şubesi 2014 yılında resmi olarak kapatılma kararı almasına rağmen, dernek kadınları faaliyetlerine aynı adreste devam etti. FETÖ’ye bağlı kurumlar arasında olan dernek 17-25 Aralık ihanetinden sonra resmi olarak kapatılmıştı. Fakat derneğin Alparslan Mahallesi Saraykent Apartmanı B Blok zemin kattaki Hasan Hüseyin Gürdoğan’a ait 280 metrekare dairede, FETÖ’nün kadınları organize eden komitesi tarafından aktif bir şekilde faaliyetler sürdürüldü.

Karargah olarak kullanıldı

Saraykent Apartmanının zemin katında bulunan daireye imara aykırı olarak merdiven ve giriş kapısı yapan örgüt üyeleri evi adeta karargâh olarak kullanmaya devam etti. Sabah erken saatlerde eve gelen örgütün ablaları olarak anılan eğitimci kadrosu evde yaptıkları yemekleri buraya getirerek sohbet ve propaganda için davet ettikleri diğer kadınlara ikram etti. Örgütün çalışmalarını tanıtım filmleri ve sohbetlerle anlatan ablalar, topluluktan örgüt adına bağış adı altında para topladılar.

Satılığa çıkarıldı

Nisan ayı sonlarına kadar FETÖ tarafından kullanılan örgüt evi boşaltıldıktan sonra sahipleri tarafından satışa çıkarıldı. Evin penceresine “Sahibinden Satılık Daire” ve birde iletişim numarası yazılan daire alıcısını bekliyor.


Haber: Ahmet Bolat 

Foto: Seda Fırın 

Yorumlar 1
Mahmut Şenocak 31 Temmuz 2016 17:22

Bu evi kiraya verani veya sahibini emniyete davet edip; kime kiraya verdiğini, kiralayanı, kimlerin evde kaldığını tesbit edip; Kayseri'deki ''ABLA'' lara ''teröristlere'' de ulaşılabilir. Lütfen konuyu emniyetimize iletelim.... Mahmut Şenocak

Bakmadan Geçme