Sağlıklı yaşam yürüyüşü düzenlendi

Talas Belediyesi tarafından koordine edilen Sağlıklı Yaşam Projesi kapsamında Ali Dağı'nda yürüyüş düzenlendi.

 Düzenlenen yürüyüşe AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yaklaşık 10 kilometrelik yürüyüş parkurunu vatandaşlar ile beraber yürüyen Mehmet Özhaseki ve Mustafa Palancıoğlu, vatandaşlar ile sohbet etti.

Yürüyüşün ardından bir açıklama yapan AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, “ Ay yıldızlı bayrağımız bizim bağımsızlığımızın sembolüdür. Rabbim, ülkemizi bağımsız, hür ve ezanların okunduğu, göklerden bayrağımızın inmediği bir ortamda sürdürür diye dua ediyoruz. Bu vesile ile Talas Belediye’mizin bir etkinliğine de katılmış olduk. Mustafa başkanım Ali Dağı’nda çok güzel bir yürüyüş yapmış. Tabi daha tamamlanmadı. Buranın zemini yapılacak, etrafı ağaçlandırılacak ve mükemmel bir yürüyüş yolu ortaya çıkacak ama bu hali ile bile güzel. İlçe belediyelerimizin bir çoğu sosyal faaliyet yapmakta güçlük çekiyorlar ama sağ olsun Mustafa başkanım Talas halkının gönlünü fethetti” dedi.
Özhaseki, “Çok güzel yatırımlar yapıyor. Bir taraftan okul ve cami gibi sosyal ihtiyaç alanlarını gidermeye çalışıyor, bir taraftan da bu tür sosyal aktivitelere omuz vermeye çalışıyor. Herkesle beraber, halkın içerisinde sonuna kadar üzerine düşen görevi hakkı ile yerine getirmeye çalışıyor. Belediye başkanlığının bir tarafı hizmet, bir tarafı da gönül almadır. İkisini birden devam ettiriyor. İnşallah sonuna kadar bu güler yüzlü yüzü ile devam etsin inşallah” ifadelerini kullandı.
Projenin 2016 yılında da devam edeceğini kaydeden Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da, “Cumhuriyet Bayramı’mızı tebrik ediyorum. Allah tekrardan İstiklal Marşı yazmamızı gerektirecek durumlar ortaya çıkarmasın. Birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Yaklaşan seçimlerinden hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Sağ olsun Haseki başkanımız her zaman yanımızda. Sağlıklı yaşam projemiz kasım ayının sonunda son bulacak ama 2016’nın ilkbaharında devam edecek. Biraz önce 250 kişinin katılımı ile güzel bir yürüyüş yaptık” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından yürüyüşe katılan vatandaşlara aşure ikram edildi.

Bakmadan Geçme