Sağlık-Sen yeni hizmet binasını açtı

Kayseri Sağlık-Sen Şubesi hizmet bürosu açılışını yaptı. Açılış kurdelesini kesen Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş üyelerimiz için tüm darbelerin karşısında olacağız' dedi.

Sağlık-Sen Kayseri Şubesi’nin mülkiyetini aldığı ve bir süredir hizmet vermeye başladığı yeni bürosunu törenle açtı. Açılışa Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş’de katıldı.
Kayseri Şube Başkanı Mahmut Faruk Doğan, "Kayseri Sağlık-Sen bugünlere kolay gelmedi. Kayseri’de sendikacılığın dersini vermeye ve sendikacılığın ne olduğunu öğretmeye devam ediyoruz. İnşallah bu hizmet binamızda da Memur-Sen camiasının bir ferdi olarak sağlık alanında bu hizmetleri vermeye devam edeceğiz " dedi.
"Türkiye'nin çimentosu olacağız"
Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş ise, üyelerine hizmet vermek için çalışmalarına devam ettiklerini vurguladı. Memiş, "Makamlar geçicidir ama insanlar o makamlarda bulunurken bırakacakları bir eserin olması gerekir. Elbette kalıcı eser bırakmak sadece bina almakla olmuyor. Ülkesine sahip çıkmak, milletine sahip çıkmak, geleceğine sahip çıkmak ve mazlumların elinden tutmak da en büyük çalışmadır. Bizim sendikal anlayışımızı zamanla eleştirdiler. Zamanla bizim sendikacılığımızı sorguladılar. Bize ‘Sizin demokrasi ile özgürlük ile darbeciler ile ne işiniz var. Çalışanların haklarını savunun’ dediler. Biz de ‘Eğer yaşadığınız ülkede yarın uyandığınızda neyle karşılaşacağınızı bilmiyorsanız, aldığınız hiçbir özlük hakkının önemi yok’ dedik. Kim ne derse desin. Kimin ne dediğine bakmadan milletimizin yanında olmaya, dünya mazlumlarının yanında olmaya sonuna kadar devam edeceğiz. Oyunları bozmak için, bizi bizden ayırmak isteyenlere inat biz Türkiye’nin çimentosu olacağız. Türkiye’nin harcı olacağız." şeklinde konuştu.
Kayseri Gündem

 

Bakmadan Geçme