Projelerimiz 'torpil' endişesiyle ödül alamadı

'Gençlik projelerinde sınıfta kaldık' başlıklı manşetimizi değerlendiren AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden 'belediyelerimizin gençlik projeleri aslında başarılı ama Yerel Yönetimler Başkanlığı'nda Mehmet Özhaseki yani bir Kayserili olunca 'yanlış anlaşılır' diye ödül alamadık' değerlendirmesinde bulundu.

Haber: Rıfat Yörük-Bünyamin Gültekin

 “Başında Kayserili olunca ödül alamadık”

            İl binasında görüştüğümüz Özden, özellikle KAYMEK’in gençlere hizmet veren çok önemli bir proje olduğunun altını çizerek “hatta Yerel Yönetimler Sempozyumunun açılışındaki sinevizyon gösterisinde bile KAYMEK’in çalışmaları vurgulandı. Ama ödülleri veren Kayserili olunca dereceler başka belediyelere gitti” dedi.

Eleştiride bulunmuştuk

            Bilindiği gibi 15 Nisan Cuma günkü nüshamızın “Gençlik projelerinde sınıfta kaldık” başlıklı manşetinde, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından bu yıl 5.’si gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Sempozyumu kapsamında düzenlenen ‘Gençlik ve Belediye’ konulu proje yarışması sonuçlarının Kayseri için hayal kırıklığı doğurduğunu belirterek “200 projenin katıldığı yarışmada Kırşehir ve Nevşehir projeleri ile ödüle layık görülürken Kayseri ne büyükşehir nezdinde ne de ilçe belediyeleri olarak hazırladığı projeler herhangi bir ödüle layık görüldü” eleştirisinde bulunmuştuk.

 

 

Yorumlar 1
Mehmet Catal 18 Nisan 2016 21:45

Hiç inandırıcı değil, Kayseri Belediyelerinde bir vizyon eksikliği olduğunu düşünüyorum. Hiç değilse İstanbul'u örnek alsınlar, iki gün evvel eşdeğer şehir olan Konya'nın durumu ordada, aldı yürüdü adamlar helal olsun. Biz de Kayseri stili, Kayseri Metodu diye kendimizi avutalım, nolacak herşey hayır sever eliyle yapılınca ? para alan buyruk alır bu da unutulmamalı!

Bakmadan Geçme