PROF. DR. BÜNYAMİN KAPLAN ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI PROF. DR. BÜNYAMİN KAPLAN İLÇE TEŞKİLATLARINI VE BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI PROF. DR. BÜNYAMİN KAPLAN İLÇE TEŞKİLATLARINI VE BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve AK Parti Milletvekili aday adayı Prof. Dr. Bünyamin Kaplan, Develi, Tomarza, Yeşilhisar ve Yahyalı ilçe başkanları ve Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Çalışmalarına yoğun bir tempoyla devam eden Kaplan, Başkanları çalışmalar ve aday adaylığı konusunda bilgilendirdi.

Kaplan, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmasında: ’Bin yıldır tarih yazdığımız bu coğrafyada, bizi Türkiye’nin sınırlarına hapsetmeye çalışan küresel sistemin çöktüğü, dünyanın kan gölüne çevrildiği bir zaman diliminden geçiyoruz. Dünyaya, Osmanlının sahip olduğu ruha yeniden kavuşmuş bir Türkiye umut olabilir ancak.  Dünya Osmanlı’nın torunlarını bekliyor. Necip Fazıl,Cemil Meriç ve Sezai Karakoç’ların çilesini çektiği fikir dünyasından nasibini almış;  İdealist, fedakar, cefakar, vefakar İmam Hatip nesli ni; kim var denildiğinde,  sağına soluna bakmadan ben varım diyebilecek öz güvene sahip; nu ülke ve bu ümmet için yapacağı işler, ödeyeceği borçlar olan bizim neslimizi bekliyor.  Türkiye son on yılda adeta devrim niteliğinde atılımlar yaptı. Ekonomide, sağlıkta, insan hakları ve özgürlükler alanında elde ettiği başarıları; Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ve Sn. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun şu an liderliğini yaptığı 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştirmede; sahip olduğum bilgi birikimim ve tecrübemle bir nebze olsun katkı sağlamak amacıyla bu yola çıkmış bulunuyorum’’ dedi.

İlçe Teşkilat başkanları ve Belediye Başkanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek; Prof. Dr. Bünyamin Kaplan gibi donanımlı insanların ‘’Yeni Türkiye’’ yolunda hizmet için kolları sıvamış olmalarından duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

 

Bakmadan Geçme