Partililer sonuçları dev ekrandan izledi

AK Parti mensupları seçim sonuçlarını parti binası önüne kurulan dev ekrandan izlediler. Sonuçların yavaş yavaş belirmesiyle partililer sevince boğulurken, ilerleyen saatlerde sonuçlar netleştikçe kutlamalar yapıldı.

Dedeoğlu: Kaldığımız yerden devam
AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu sonuçların ardından parti binasında sıcağı sıcağına yaptığı açıklamasında, demokrasinin kazandığını belirterek, aynı hızla çalışmalara devam edeceklerini söyledi.
Dedeoğlu, “‘Evet’ veren de ‘Hayır’ veren de bizim vatandaşımız. Yüzyıllardan bu yana Türk milleti olarak bir bütün halinde bu topraklarda kardeşçe yaşadık. Lazıyla, Kürdüyle, Alevisiyle, Sünnisiyle, Çerkesiyle, Avşarıyla soframızı paylaştık. Bundan sonra da böyle olacak. Sonuç vatanımıza, milletimize hayırlı olsun. Türkiye’yi daha aydınlık günler bekliyor. Bizim bizden başka dostumuz yok. Her zamankinden fazla bütünleşmeye ihtiyacımız var. Tam da şimdi birlik beraberlik zamanı. Batılı devletlerin üzerimize oynadığı oyunları herkes görüyor. Biz birlik olduğumuz takdirde, kimsenin gücü yetmez.” şeklinde konuştu.
Havai fişeklerle kutlandı
Referandum sonucunun ardından kentimiz caddelerinde kutlamalar gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı’na toplanan vatandaşlar havai fişek yakarak sonucu kutlarken, araçlar da klakson çalarak kutlamalara destek verdi.
Kayseri Gündem
 
 
 
 

Bakmadan Geçme