Paralel-Doğan işbirliği

Aydın Doğan'ın kara kutusu olarak bilinen Hürriyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Paralel Yapı'nın kurumu olarak bilinen Melikşah Üniversitesi'ne konuk oluyor.

HDP’yi açıktan destekleyen ve yaptıklarını şirin gösteren yayınlarda bulunan Paralel Yapı’nın her geçen gün yeni bir kirli ilişkisi ortaya çıkıyor. Son olarak Aydın Doğan’ın kara kutusu olarak bilinen Hürriyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök Melikşah Üniversitesi’ne konuk oluyor.

Ertuğrul Özkök, Melikşah Üniversitesi’nde 14 Ekim Çarşamba günü gerçekleşecek olan "Köşeli Sorular" söyleşilerinin ilk konuğu olacak. İnteraktif sohbet şekilde olacak program herkese açık olacak. Söyleşi kampüs içindeki Saffet Arslan Kongre Merkezi'nde saat 15:00'da başlayacak.

Nitelikli yağma suçundan operasyon yapılmıştı

Hatırlanacağı üzere nitelikli yağma suçuyla yapılan soruşturma kapsamında Melikşah Üniversitesi yönetici ve çalışanlarının adreslerine Kaçakçılık ve Organize Suçlar ekiplerince baskın düzenlenmişti.

Operasyonda aynı zamanda Melikşah Vakıf Üniversitesi Mütevelli Heyeti başkanı olan TÜSİAD yönetim kurulu üyesi ve Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak'ın da aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alınmıştı.

Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak ve beraberindeki 6 kişi sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınarak serbest bırakılmıştı.

Haber: Bünyamin Gültekin

Bakmadan Geçme