Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

Kayseri'de bulunan bir özel okulun öğrencileri, Öğretmenler Gününde öğretmenlerine alacakları hediye paralarını bir araya getirerek, İsrail katliamlarında zarar gören mazlum Filistin halkının yaralarını sarmak için Filistin halkına bağışlandı.

Kayseri’de bulunan bir özel okulun öğrencileri, Öğretmenler Gününde öğretmenlerine alacakları hediye paralarını bir araya getirerek, İsrail katliamlarında zarar gören mazlum Filistin halkının yaralarını sarmak için Filistin halkına bağışlandı.

İsrail vahşeti ve katliamları sürerken, Kayseri’de bir özel okulun öğrencileri öğretmenlerine Öğretmenler Günü hediyesi olarak İHH İnsani yardım Vakfı Filistin’e Acil Yardım hesabına bağışladıkları bağışı temsilen yardım sertifikası hediye etti. Öğrencilerin öğretmenlerine takdim ettiği bağış sertifikasında yazan "Size bu öğretmenler günü size birçok hediye alabilirdik ama bu günlerde en anlamlı hediyenin Filistin’de yıllardır işgalci İsrail’in soykırımına ve işgaline direnen Filistinli kardeşlerimiz için bağış yapmak olacağını düşündük. Bunun için İHH’ya Filistin’e Acil Yardım Kampanyası için bağış yaptık. Allah bizleri Özgür Filistin’de Mescidi Aksa’nın avlusunda buluşmayı nasip etsin" yazısı da, duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

Bakmadan Geçme