Öğrencilere suçtan korunma eğitimi

İl Jandarma Komutanlığınca ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın, güvenli bir ortamda eğitimlerine devam etmeleri, madde bağımlılığı ve diğer zararlı alışkanlıklar ile suç ve şiddet olaylarından korunmalarını sağlamak maksadıyla öğrenciler bilgilendirildi.

 
Güvenli Eğitim Koordinasyon görevlileri ve Çocuk Kısım amirliği personelince öğrencilere kişisel güvenlik ve suçtan korunma hususlarında eğitim programları hazırlanarak okul yöneticileriyle koordineli olarak öğrencilerin bu programlara katılmaları sağlanarak, ilgili broşür ve dergi dağıtımı yapıldı.
 
İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada Jandarma tarafından çocuklarımıza sahip çıkmak, bilgili ve bilinçli, kültür seviyesi yüksek, vatan ve milletine faydalı bir gençliğin yetiştirilmesine katkı sağlanması için Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma konusunda bilgilendirme faaliyetlerine devam edileceği belirtildi.
 
Diğer yandan Pınarbaşı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Pınarbaşı İlçe J.K.lığı ekiplerince 3 farklı otobüste yapılan aramada; şüpheliler (A.B), (H.M.H), (M.C), (M.Ö), (H.A.M), (R.E), (M.Z)’ ye ait (7540) paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
 
Kurum Haberi
 
 
 
.
 
                       
 
 

Bakmadan Geçme