OĞAN, HAKKINDA ÇIKAN HABERLERİ YALANLADI

AK Parti Milletvekilli Aday Adayı, Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Oğan Kayseri Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği toplantıda: 'Ortada yanlış bilgiler söyleniyor o yüzden de basınla buluşmak istedik. Benim başka bir şehirden aday olduğum söylentileri çıkmış fakat ben Kayseri'de doğdum ve büyüdüm' dedi.

AK Parti Milletvekilli Aday Adayı, Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Oğan Kayseri Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği toplantıda: “Ortada yanlış bilgiler söyleniyor o yüzden de basınla buluşmak istedik. Benim başka bir şehirden aday olduğum söylentileri çıkmış fakat ben Kayseri'de doğdum ve büyüdüm” dedi.

Yaptığı açıklamada AK Parti ve Hükümet ile birçok büyük projeye imza attığını söyleyen Oğan: “Hayatımın her alanında özellikle de makro siyasi konularda anayasa, demokratikleşme, uluslararası ilişkiler çerçevesinde hükümetimizle ve partimizle iş birliği içerisinde çok büyük organizasyonlar yaptık. Bu çerçevede Kayseri'de 25. Dönem TBMM oluşurken hemşerilerimizin desteğiyle hizmetlerimizi meclisin bir üyesi olarak devam ettirmek için bir yola çıktık" dedi.

PARTİMİZE OLAN TEVECCÜHÜ VE İLGİYİ ARTTIRDIĞINI GÖRÜYORUZ

Seçim sürecini değerlendiren Oğan: “Bildiğiniz gibi 7 Haziran seçim süreci başlamıştır. Bu seçim ülkemiz açısından çok büyük önem arz etmektedir. 13 yıldır AK Parti hükümetlerinin ve bu hareketin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı Demokratik Dönüşüm Süreci büyük ölçüde başarı sağlamış Demokratik istikrar ve kalkınmanın da verdiği güçle hamd olsun ülkemiz önemli bir sıçrama yapmıştır. 7 Haziran seçimleri demokratik istikrarın, demokratik dönüşümün, kalkınma hamlelerinin devamı açısından ve kesintiye uğramaması için AK Partinin bugüne kadar milletten aldığı desteğinin arttırarak ve daha da güçlenerek çıkması gereken bir seçim süreci haline gelmiştir. Bu çerçevede, iç tüzük gereği üç dönem kuralının işletilmesinin ve bu seçim sürecinin yukarıda bahsettiğimiz sebeplerle kritik önem arz etmesinin, partimize olan teveccühü ve ilgiyi arttırdığını görüyoruz. Birçok kesimden b ir çok meslek grubundan, Türkiye’nin çoğulcu yapısına uygun bir zenginlik göstergesi olarak, hepsi bir birinden kıymetli ve değerli aday adaylarımızın AK Parti’de hizmet edebilmek için yarışa girmesinden mutluluk duyuyoruz. AK Parti kurumsal kimliğiyle: seçime hazırlık çalışmalarını ve aday adaylarının değerlendirilmesini: titizlikle il, ilçe teşkilatı, genel merkez, genel başkanıyla bütünlük içerisinde yapabilen, en uygun kişileri tespit etmekte mahir bir yapıya sahiptir” şeklinde konuştu.

 

 

 

.

 

Bakmadan Geçme