O fotoğrafın hikyesi

Üzerinde 'Artık yeter!' sloganı yazan ve Bahçeli'nin resminden dolayı 1 Kasım akşamından itibaren sosyal medyada yeniden gündeme gelen bu çarpıcı fotoğrafın hikyesini Kayseri Gündem Okuyucuları için yazdık…

Tarih 17 Mart 2014. Otuz Mart yerel seçimleri öncesinde partiler son sürat çalışıyorlar. O dönem Kayseri İl Merkezinde miting yapmayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ilçelerde küçük mitinglerle yetiniyor.

Felahiye mitingi öncesi propaganda amaçlı ilçeye doğru yol alan MHP İl Başkanlığı’na ait bu otobüs 3,5 metrelik uyarı levhasına rağmen demiryolu köprüsüne dalınca bu tarihi fotoğraf ortaya çıkıyor.

Üzerinde “Artık yeter!” sloganı yazan ve Bahçeli’nin resminden dolayı 1 Kasım akşamından itibaren sosyal medyada yeniden gündeme gelen bu çarpıcı fotoğrafın sahibi ise Kayserili gazeteci Demet Öztürk. O zaman DHA’da çalışan ve halen emekliliğin tadını çıkartan Öztürk, fotoğrafının yeniden gündeme gelmesinden mutlu. Öztürk, bu fotoğraf ve haberin o tarihte Sözcü Gazetesi’nde yayınlandığını da belirtiyor.

Bakmadan Geçme