Newjoy Mobilya Kayseri'de

Ülke genelinde 150 satış noktası bulunan ve 30 ülkeye ihraç edilen Newjoy Mobilya'nın Kayseri'de şubesi açıldı.

Sağlıklı ve kalite üretimiyle 5 yıl gibi kısa bir sürede ciddi bir başarı kaydeden Newjoy markası, yurtiçinde 40 ilde 70 konsept mağazasına yenilerini ekliyor.  Bebek ve genç mobilyasının uzman markası Newjoy, yeni konsept mağazasını Köşk Mahallesi‘nde açtı.
Açılışa Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Spor A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin İşlertaş, Newjoy Yönetim Kurulu Başkanı Birol Öner ile çok sayıda davetli katıldı.

“Rabbim hayırlı rızıklar ihsan eylesin”
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, iş yeri sahipleri Servet-Harun Şahin çifti ile Mehmet Öztürk’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak; Kayseri’nin en kalabalık ilçesi olan Melikgazi Belediyesi’nin gerçekleştirmiş olduğunu yatırım ve hizmetlerden dolayı her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini bunun en büyük göstergesinin de yeni açılan işyerleri olduğunu söyledi.



Kentin en büyük mağazası
İşyeri Sahibi Servet Şahin ise bebek, çocuk ve genç kategorilerinde 800 metre kare bir alanda Kayserililere hizmet vereceklerini belirterek; “Bu kategoride kentimizin en büyük mağazasını açmış bulunmaktayız. Eksikliğini hissettiğimiz bu konsepte eşimle birlikte ortak karar alarak böyle bir işe kalkıştık. Destek olan herkese teşekkür ediyorum. Kaliteyi uygun fiyata bulmak isteyenleri mağazamıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından birbirinden eşsiz ürünlerin yer aldığı mağazanın önce dualar işleğinde açılış kurdelesi kesildi, daha sonra mağaza gezildi.
Bebek ve genç mobilyasında 42 farklı modelde ve renkte oda takımıyla sektörün en geniş ürün çeşidine sahip Newjoy, Kayserili ebeveynlere ve gençlere keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatacak.
Newjoy Mobilya, Köşk Mahallesi Gültepe Bulvarı Vezir Sokak’ta müşterilerini kaliteyi ve konforu keşfetmeye bekliyor.
Haber-Foto: Ramazan KARAKUŞ

Bakmadan Geçme