Modern yaşam merkezi İldem Park'ta sona doğru

2016'nın son çeyreğinde Kayseri Melikgazi'de hayata geçirilecek olan İldem Park, keyifli bir alışveriş deneyimi ve zengin sosyal yaşam seçenekleri sunacak.

 

İldem Park yatırımcıları, kiralama ve yönetiminden sorumlu şirketi Sonae Sierra ve kiracılar, İldem Park AVM projesi için düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. İldem Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifleri tarafından geliştirilen, Kayseri’nin önemli gayrimenkul projeleri arasında yer alan ve yapımı hızla devam eden İldem Park Alışveriş Merkezi'ndeki son durum ile ilgili görsel brifing düzenlendi.

İldem Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ağca burada yaptığı konuşmasında, Kooperatifin 1996 yılında kurulduğunu hatırlatarak; “Şimdiye kadar gerçekleştirdiğimiz konut projeleri arasında öncelikle A-B grubu adı altında 1996 -2006 yılları arasında 5 bin konut, İldem C grubu adını verdiğimiz oluşum ile 2007-2014 yılları arasında 5 bin 200 olmak üzere toplamda 10 binin üzerinde konut projelendirilmiştir.” diye konuştu.

Sonae Sierra Türkiye Genel Müdürü Maxence Liagre ise Gayrimenkul yatırımcılarının ihtiyaçlarına hizmet eden uluslararası bir gayrimenkul şirketi olduklarını belirterek; “Şirketimiz 4 kıtada ve 13 ülkede yer alan kurumsal ofisleriyle, sahibi olduğu 44 alışveriş merkezi ve müşterilerine yönetim ve kiralama hizmeti sunduğu, toplamda 2.3 milyon m² kiralanabilir brüt alana sahip 85 adet projeye sahiptir.  2015 yılında Sonae Sierra, 430 milyondan fazla ziyaretçi sayısına ulaşmıştır.  Şu anda Sonae Sierra, müşterileri için 4 ve yapım aşamasında olan 7 projesiyle birlikte 11 projenin geliştirme sürecini yönetmektedir.” dedi.

Proje hakkında bilgiler aktarıldıktan sonra ünlü markaların temsilcileri ve davetliler şantiyeyi gezerek incelemelerde bulundular.  

2016’nın son çeyreğinde Kayseri Melikgazi’de hayata geçirilecek olan İldem Park, keyifli bir alışveriş deneyimi ve zengin sosyal yaşam seçenekleri sunacak. Ziyaretçilerine Türkiye'nin en bilinen markalarını ve uluslararası isimleri sunmaya hazırlanan ve bölgenin en yeni ve en modern yaşam merkezi olacak olan İldem Park, iç ve dış mekanda bulunan geniş terasları ve koridorları ile rahat bir alışveriş mekanı olarak dikkat çekiyor. İldem Park, modern mimari konsepti ile ziyaretçilere ve özellikle sinema ve eğlence/hobi seçenekleriyle ailelere, keyifli bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyor.

 

Haber-Foto: Ramazan KARAKUŞ

Bakmadan Geçme