MMG'de ÇAPAN DÖNEMİ

Mimar Ve Mühendisler Grubu Derneği Kayseri Şubesi 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Mevcut Başkan Tevfik Rıza Sümer'in aday olmadığı toplantıda, üyelerin sözlü aday gösterdiği H. Mustafa Çapan yapılan açık oylamayla başkan seçildi.

28 Şubat’ta yapılması gereken, çoğunluk sağlamadığı için 6 Mart’a ertelenen Mimar ve Mühendisler Grubu Derneği Kayseri Şubesi Genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.  İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesi’nde üyelerin çoğunluğu sağlanmasına bakılmaksızın yapılan seçimlerde Mesut Akçakaya’nın divan başkanlığında gündem maddeleri görüşüldü. 9. Dönem yönetim kurulunun faaliyet ve maliyet raporlarının okunarak katılan üyeler tarafından ibra edildiği toplantıda 160 üyesi olan dernek için 8 asil ve 8 yedek delege seçimine geçildi. Mevcut yönetim kurulunun aday olmadığı genel kurulda üyelerden aday teklifi için söz alan Harun Çelik, Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine, H. Mustafa Çapan, Fatih Kalender, Mustafa Gengeç, Mehmet Öztürk, Mehmet Koldaşgil, Yaşar Andaç ve Yaşar Bayrakdar’ı önerdi. Başka aday çıkmadığı için yapılan açık oylama sonucu, teklif edilen isimler oy birliği ile yönetim kurulu asil üyeliklerine seçildiler.

Mimarlar ve Mühendisler Gurubu Derneğinin 10. Dönem Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu;

Yön. Krl. Bşk. H. Mustafa Çapan, Yön. Krl. Üyeleri Fatih Kalender, Mustafa Gengeç , Mehmet Koldaşgil, Yaşar Andaç ,Yaşar Bayrakdar, Mehmet Çeviker, Osman Akyurt, Melih Yalçın,Selim Simitçioğlu, Ramazan Faruk Kurt ,Orhan Gözel, M. Mustafa Biçimveren, Mehmet Öztürk.

(Kayseri Gündem)

Bakmadan Geçme