Miraç Kültür Merkezi, hanımları yeniden Kur'an ile buluşturuyor
Miraç Kültür Merkezi Hanımlar Komisyonu tarafından düzenlenen, 'Kur'an-ı Kerim Meal Bilgi Yarışması'nın ilk ayın finali yapıldı.
Miraç Kültür Merkezi Başkanı Yunus Cengiz, yarışmayı Hanımlar Komisyonu’nun düzenlediğini söyledi. Hanımlara yönelik meal bilgi yarışmasını 5 yıldır düzenlendiğini hatırlatan Yunus Cengiz, ‘Meal bilgi yarışması, Kur’anı-ı Kerim’i anlamak amacıyla başlatılmıştır. Bu yıl da il ayın finali yapıldı. İkinci ayın finali de 27 Şubat 2014 Perşembe günü Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda yapacağız. Hanımlara yönelik bu çalışmada, projeksiyon eşliğinde, görsellerle desteklenerek, yarışma yapılmaktadır. Böylece salondaki izleyiciler de aynı zamanda bilgilenirken adeta yarışma heyecanı yaşamaktadırlar.’dedi.
KADINLARI YÜCE KİTABIMIZLA BULUŞUYOR
Miraç Kültür Merkezi Başkanı Yunus Cengiz, ‘Hanımlar Komisyonu’nun bu çalışmasıyla dünyevileşmenin insanları esir aldığı, şehvet ve şöhret sarhoşluğunun tüm hızıyla sürdüğü bir dönemde özellikle kadınlarımızı Yüce kitabımızla buluşturarak, önemli bir sorumluluk üstlenmiştir.’ Diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Merkezi
Bakmadan Geçme

Kent Konseyi'nden Mutfak Sanatları Merkezi'ne Ziyaret

Kayseri İtfaiyesi İçin 100 Milyon TL’lik Yatırım

Melikgazi 19 Aileyi Daha 'Faizsiz Sistemle' Ev Sahibi yaptı

Turizm Haftası'nda öğrencilere 'Erciyes' anlatıldı

46 şok uygulamada 16 aranan şahıs yakalandı

Aynı camiden üç kez hırsızlık: Suça sürüklenen çocuklar ve alıcı yakalandı
WhatsApp İhbar Hattı
0533 704 84 10
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!