MHP'de, soylu ve dursun aday dayı

7 Haziran'da yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) aday adaylığı açıklamaları devam ediyor. Son olarak Metin Soylu ve Yavuz Davut Dursun milletvekilliği seçimleri için aday adayı olduklarını MHP İl binasında düzenledikleri basın toplantılarıyla açıkladı.

Aday adaylığını açıklayan Soylu Kayseri’nin alt yapı sorunu olduğunu belirterek Kayseri’ye yapılan yatırımlar hakkında hatırlatmalar yaptı. MHP’nin Anadolu’nun parlayan yıldızı olacağını vurgulayan Soylu: “İnşallah Kayseri’de birinci olup, Türkiye’de iktidar olmanın yolunu açacağız” ifadelerini kullandı.

 MHP’de aday adaylığını açıklayan diğer isim Yavuz Davut Dursun ise2015 yılının ülkemiz açısından birçok gelişmeye ve önemli olaya sahne olacağını belirterek: “ Hedefimiz tek başına iktidara tam yol ilerlemektir. Milletimizin artan sorunlarına çareler üretmektir. Milliyetçi hareket, ülkücü camia liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin işaret ettiği gibi tek ses tek nefes, tek yürek olarak bu yolu yürümeye mecburuz. İnandığımız değerleri kutsal addediyoruz ve bu yolda yorulmadan, yılmadan, kırılmadan çalışmak gibi bir zorunluluğa sahip olduğumuzu çok iyi biliyoruz. Ömrünü, gönlünü bu davaya adamış, teşkilatın her kademesinde görev yapmış, Kayseri’nin evladı bir kardeşiniz olarak 25. Dönem Kayseri MHP Milletvekili aday adayı olduğumu ilan ediyorum ”dedi.

Bakmadan Geçme