Meydan asfaltı yenileniyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasında da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Trafik akışının kesilmesinden yararlanan Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı ve meydana açılan caddelerde asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte boşalan caddelerdeki çalışmalarına Cumhuriyet Meydanı ve İstasyon Caddesi’yle devam etti. Cumhuriyet Meydanı ile İstasyon Caddesi-Kocasinan Bulvarı arasında çalışmalar yapan Büyükşehir ekipleri, önce freze makineleri ile yıpranan asfaltı kaldırdılar, ardından da taş mastik asfaltla yolları yenilediler.
Geçen hafta sonu da Düvenönü bölgesinde çalışan Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin sokağa çıkma kısıtlamasından faydalanarak şehir merkezinde yaptığı yol yenileme çalışmaları önümüzdeki günlerde de devam edecek. Ekipler, Cumhuriyet Meydanı ve İstasyon Caddesindeki çalışmaları gün içerisinde tamamlayarak kale önünden Yoğunburç istikametinde çalışmalara başlayacaklar.

 

Yorumlar 1
Rafet Arslan 17 Mayıs 2020 03:58

Asvalt çalışması için acil kuzey çevre yolu eski çevreyol da bulunan orta refüj her yağmurda göl oluyor. Belediye karayolları nın sahası diyor karayolları belediyenin diyor. Yazıklar olsun iki kurum arasında bizler rezil oluyoruz. İnşAllah bir an önce düzeltilir boş araziye suyu yönlendirmek çok zor değil biraz ilgi ve sorumluluk sadece.

Bakmadan Geçme

Kayseri Gündem - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
WhatsApp İhbar Hattı
0533 704 84 10
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!