Mescid-i Aksa'da İsrail Terörü

İşgalci İsrail polisi, her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan Ayı'nda da, Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi.  Teravih namazı sonrası Kıble Mescidi'ne sığınan Filistinli Müslümanlara ses bombası ve kauçuk kaplı mermiyle müdahale eden İsrail polisi buradaki kişileri copla darp etti.

İşgalci İsrail polisi, her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan Ayı’nda da, Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’ya baskın düzenledi.  Teravih namazı sonrası Kıble Mescidi’ne sığınan Filistinli müslümanlara ses bombası ve kauçuk kaplı mermiyle müdahale eden İsrail polisi buradaki kişileri copla darp etti.

İşgalci İsrail’in saldırıları Mescid-i Aksa’da birçok müslümanın yaralanmasına ve Mescid-i Aksa’nın bazı bölümlerinin zarar görmesine neden oldu.  

Fanatik Yahudi yerleşimcilerin Yahudilerce kutsal Pesah Bayramı nedeniyle Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleme ve burada kurban kesme çağrıları üzerine teravih namazının ardından bir grup Filistinli Mescid-i Aksa içindeki Kıble Mescidi’ne sığındı. Aralarında kadın ve çocukların da yer aldığı grup, Kıble Mescidi’nin kapılarını kapattı. İsrail polisi, Mescid-i Aksa’nın avlusuna girerek temizlik görevlileri ve Müslümanları buradan güç kullanarak çıkardı, Aksa’nın kapılarını kapattı.

Bakmadan Geçme