MELİKGAZİ TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDU

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 1 Ağustos 2016 Pazartesi günü gerçekleştirilen Melikgazi Belediyesi Meclis Toplantısı'nda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç Meclis Toplantısı, Komisyon Toplantısı ve Encümen Toplantısı Huzur Haklarının, 15 Temmuz günü darbeye karşı başlatılan demokrasi hareketinde şehitlerin aileleri ile gazilere bağışlanması kararının tüm Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Meclis Üyelerinin oy birliği ile almış olduğu bu karar ile bir bakıma huzur haklarının, huzurumuzu sağlayanlara bağışlanmış olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, birlik ve beraberliğimiz için paylaşmanın ve yardımlaşmanın göz ardı edilemeyeceğini belirtti. Melikgazi Belediyesi meclis üyelerinin her zaman sağduyulu ve birlik içinde olduğunu vurgulayan Başkan Memduh Büyükkılıç konu ile ilgili olarak şunları söyledi;
“1 Ağustos 2016 günü yapılan meclis toplantımızda Meclis Üyemiz Av. Mehmet Savruk Bey’in önerisi ile Ağustos ayı Meclis Toplantısı huzur hakları ve yine Meclis Üyemiz Mustafa Hashalıcı Bey’in önerisi ile de meclis komisyon ve encümen toplantı huzur hakları 15 Temmuz şehit aile yakınları ile gazilerimize bağışlanmıştır. Bu önerilerin kabul edilmesi son derece anlamlıdır. Bu anlamlı karar Türkiye’de takdir toplamış, örnek ve referans olmuştur. Birçok büyükşehir, il ve ilçe belediye meclislerince bu karar referans gösterilmiştir. Yine birçok meslek odası, sivil toplum kuruluşlarına referans olmuştur. Bu anlamlı ve referans olan kararlarından dolayı meclis üyelerimizi kutluyorum.”
Kurumsal Haber

Bakmadan Geçme