Mehmet Akif İnan Hatıra Ormanına ağaç dikildi


Memur Sen Kayseri İl Temsilciliği tarafından Kayseri Kızık Bölgesinde yer alan ve her yıl ağaç dikimi etkinliği gerçekleştirilen Mehmet Akif İnan Hatıra Ormanına ağaç dikildi. Etkinliğe Memur Sen konfederasyonuna bağlı sendikaların temsilcileri ve çevreciler katıldı. Büyükşehir Belediye’sinin ulaşım imkanı sağladığı etkinlikte Memur Sen Kayseri İl temsilcisi Aydın Kalkan açıklamalarda bulundu.
Aydın Kalkan, ağaç ve çevre bizim medeniyetimizin özel önem verdiği kavramlardır. Hz. Peygamber, kıyametin kopacağını da bilseniz elinizde bir ağaç varsa o ağacı dikiniz, buyurmaktadır. Bu anlamda bizler de Kayseri’de 23 bin üyesiyle en büyük sivil toplum örgütü olarak her yıl Mehmet Akif İnan Hatıra Ormanına ağaç dikmekteyiz. İnsanın yaşaması için çevrenin ve doğanın bozulmamamsı gerekir. Bizler de yeşil ve temiz çevre için ağaç dikmeye özellikle gayret ediyoruz, açıklamalarını yaptı.
Aydın Kalkan, Genç Memur Sen, Kadın Komisyonları ve sendikalarımızın değerli başkanları ve üyeleri ağaç dikme etkinline yoğun ilgi göstererek sendikamızın Kurucu Genel Başkanı Mehmet Akif İnan  anısına saygı anlamında hatıra ormanına ağaç diktiklerini anlattı.
Memur Sen Kayseri İl Temsilciliği her yıl Mehmet Akif İnan Hatıra Ormanına ağaç dikiyor ve hatıra ormanının ağaç bakımından zenginleşmesi için kampanyalar düzenliyor.
Kurum Haberi
 

Bakmadan Geçme