Mavi Marmara sempozyumu gerçekleştirilecek

Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Sitesi'nde ''Mavi Marmara Sempozyumu'' gerçekleştirilecek. 11 Mayıs 2015, Pazartesi günü saat: 14.00'te gerçekleşecek olan programın organizatörlüğünü Ebedi Gençlik Kulübü yapacak.

Mavi Marmara davasını ve ümmet derdini gönüllerde diri tutmak için hazırlanan programda; Mavi Marmara'nın dünyaya verdiği mesaj, orada yaşananlar, Mavi Marmara'nın Manevi Boyutu, Hukukî Boyutu gibi birçok mesele gündeme getirilecek.

Sempozyum'un 1. Oturum'unda, Mavi Marmara katılımcısı Ramazan Kayan, Mavi Marmara'nın manevî boyutunu konuşacak. 2. Oturum'da Ahmet Doğan, oğlu Ümmetin Şehidi Furkan Doğan'ı anlatacak. Mavi Marmara Sempozyumu'nun 3. Oturum'unda ise Mavi Marmara davası avukatlarından Ramazan Arıtürk, Mavi Marmara'nın hukukî boyutunu, önemini ve geçmişini anlatacak.

Sempozyumun son oturumunda ise Mavi Marmara katılımcısı, yaşananların canlı şahidi Ali Tokluman ve gemide vurularak hayatî tehlike geçiren Ahmet Aydan Bekar Mavi Marmara'da Yaşananları anlatacak. Sempozyumda Kadir Bekar’da sunuculuk yapacak.

Bakmadan Geçme