LÖSEMİLİ BURCU KARNE SEVİNCİNİ EVİNDE YAŞADI

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, 'Evde Eğitim' projesi kapsamında evinde eğitim gören Servet Akaydın İlköğretim Okulu 5. sınıfı öğrencisi lösemi hastası Burcu Paksoy'u evinde ziyaret ederek karne sevincine ortak oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, ‘Evde Eğitim’ projesi kapsamında evinde eğitim gören Servet Akaydın İlköğretim Okulu 5. sınıfı öğrencisi lösemi hastası Burcu Paksoy’u evinde ziyaret ederek karne sevincine ortak oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu Servet Akaydın İlköğretim Okulu 5. sınıfı öğrencisi lösemi hastası Burcu Paksoy’u evinde ziyaret ederek Karne sevincine ortak oldu. Evde Eğitim’ projesi kapsamında ziyaret ettiği Paksoy ailesi ile bir süre sohbet eden Çandıroğlu, ziyaretle ilgili şunları söyledi: “Bugün evde eğitim alan bir kardeşimizin karnesini vermek için buradayız. Burcu evde eğitim alan en başarılı öğrencilerimizden bir tanesi… Çok şükür takdir belgesini de almış durumda… Tedavisi de çok iyi gidiyor. İnşallah seneye sonuçlanacağını söylüyorlar. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi de bu noktada çok iyi durumda… Burada tedavisini alması onun da şansı demek.

Baba Reşit Paksoy ise herkese duyarlılığından dolayı teşekkür ederek: “Gittiğimiz her kurumda kapılar sonuna kadar açıldı. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Özellikle öğretmenlere çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir imkan” dedi.

 

Haber/Fotoğraf: Bünyamin Gültekin 

Bakmadan Geçme