'Kutlu Doğum' aşkına 'Gözyaşı Geceleri'

Haşim Akten'in 29 yıldır sahnelediği 'Gözyaşı Geceleri' bu defa Kutlu Doğum Özel programıyla Kayserililerin karşısına çıkacak. Program yarın (16 Nisan Cumartesi) 'bayanlar ve aile' olarak iki seans halinde Kadir Has Kültür Merkezi'nde sunulacak.

29 yıldır Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.) aşkıyla yanıp kavrulan “Gözyaşı Geceleri” bu yıl çok özel bir programla seyircilerin karşısına çıkıyor.  Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kadir Has Kültür Merkezi’nde yapılacak “Kutlu Doğum 2016 Özel Aşk-ı Nebi” programının senaryo ve yönetimi Haşim Akten’e ait.

Renkli Tebeşir Kültür ve Sanat Derneği tarafından organize edilen program yarın (16 Nisan Cumartesi) saat 13.30 ‘da bayanların, 19.30’da ise ailelerin katılacağı iki seans halinde yapılacak. Ücretli olan programa giriş için biletler 15 TL’den satışa çıkarıldı. Büyük ilgi gören programın biletlerinin çoğunun satıldığı öğrenildi.

“Hasret ile yanan gönüllerin yanaklarından süzülen serin bir damla gözyaşı olabilmek için” Kayserililerle buluşacak programa 12 yaş altı çocukların getirilmesi önerilmiyor.

(Kayseri Gündem)

Bakmadan Geçme