KUMSMALL BİLMECESİ

Kayseri'de çalışmaları devam eden Avrupa ve Türkiye'nin en büyük karma projesi KUMSmall Factory AVM'nin açılışı adeta yılan hikyesine döndü.

EYLÜL-EKİM ŞİMDİDE ARALIK
2 milyar TL’ye yakın yatırım maliyetiyle Kayseri’de kurulan KUMSmall Factory AVM’nin Eylül 2019 yılında açılması planlanıyordu ancak işler yetişmediği için açılamadı. Daha sonra Ekim ayında açılacağı söylendi yine olmadı. Şimdi ise Kumsmall yönetiminin, AVM’de mağaza satın alan ya da kiralayan müşterilerine Aralık ayı sonunda açılacağını söylediği öğrenildi.

FİRMALAR İHTAR ÇEKTİ
KUMSmall Factory AVM’nin açılışının gecikmesi, özellikle mağaza sahiplerinin tepkisine neden olurken, bazı işletmelerin AVM yönetimine noter aracılığıyla ihtar çektiği gelen haberler arasında. Bu yaşanan olaylarla birlikte Türkiye ve Dünya’nın sayılı markaları ile anlaşma yapan Kumsmall yönetiminin atacağı adımlar merak edilirken, açılışının bu ay sonuna yapılacağı ile ilgili bir açıklama ise henüz yapılmadı.

KAYSERİ’YE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK PROJE
KUMSmall Factory; 1,5 milyon metrekare açık, 900 bin metrekare kapalı alanı ve 302 bin metrekare satış alanında, 6 bin araçlık otoparkı ve 400 mağazasıyla konforu ve alışveriş keyfini bütünleştirmeyi hedefliyor. Klasik AVM mantığının dışında Mobilya ile de bütünleşen proje hayata geçmesiyle birlikte özellikle Kayseri’de istihdam başta olmak üzere şehrin ekonomisi, tanıtımına büyük katkı sağlayacak. Projede ayrıca  Anadolu’daki en büyük eğlence merkezi bulunuyor.

Özel Haber: Erkinbeğ Uygurtürk
 
 
 

Bakmadan Geçme