KSMMMO demokrasi için yürüdü

Kayseri Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) üyelerinden 13 gündür devam eden demokrasi nöbetine destek geldi.

 Darbe girişimine tepkilerini göstermek için Kayseri Serbest Muhasebeciler Mali Müşavir Odası tarafından 'Darbeye Hayır' yürüyüşü gerçekleştirildi.

Forum Kayseri önünde başlayan yürüyüşe KSMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Anfer Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda meslek mensubu ve vatandaşlar katıldı. Yürüyüş sırasında sık sık tekbir getiren kalabalık, sloganlar atarak, pankartlar açtılar.

Her zaman demokrasiden yanayız

Yürüyüş sonrasında Cumhuriyet Meydanı’ndaki kalabalığa seslenerek bir açıklama yapan Oda Başkanı Anfer Yılmaz, Türkiye'nin çok kritik bir süreçten geçtiğine vurgu yaptı.

"Ülke ve millet olarak demokrasi ve özgürlükten vazgeçmemiz asla mümkün değildir.” diyen Yılmaz şunları söyledi:

“Her zaman demokrasiden yanayız. Milli iradenin yine ve ancak millet tarafından değiştirilmesi dışında bir müdahaleyi asla kabul etmiyor ve tanımıyoruz. Bu ülkemizin ve milletimizin birliğine yapılmış bir darbe girişimidir. Darbe girişimlerine, kalkışmalara ve demokrasiye yapılan müdahalelere karşı 15 Temmuz'da olduğu gibi Türk milleti dimdik duracaktır."

Haber-Foto: Ramazan KARAKUŞ

Bakmadan Geçme