KÖŞEBAŞI

Rıfat Yörük ve Bünyamin Gültekin'in hazırladığı "Köşebaşı" bu hafta da meselelere farklı bir bakış açısıyla yaklaşıyor.

Sine-i millete geçmiş olsun!

Referandum sonuçları nedeniyle Meclis'ten çekilerek sine-i millete dönebileceklerini açıklayan HDP yönetimi 2 gün, CHP yönetimi ise 2 saat sonra bu kararlarından vazgeçmiş. Geçmiş olsun! Sine-i millet büyük tehlike atlattı desenize…


İĞNEYİ KENDİMİZE…

Medyamızın “h/oligarşi” ile imtihanı
Geçtiğimiz günlerde Eğitim Bir Sen Kayseri 1 No’lu Şube Başkanı Aydın Kalkan adına gönderilen basın bülteninde sehven “Bürokratik Holigarşi hortlatılmamalı” başlığı yer aldı. Bu hatayı kısa sürede fark eden şube yöneticileri bir düzeltme geçtiler. 
Ancak buna rağmen bu haber o akşam bazı televizyonların ana haberlerinde, ertesi gün de birçok yerel gazetemizde yanlış haliyle yer aldı. Bu durumda da bize “Medyamızın “h/oligarşi” ile imtihanı” başlığıyla iğneyi kendimize batırmak kaldı.


 

GÜNÜN KARESİ

Minareye kılıf mı hazırlanıyor?

(Şener Serim)


O artık “güvenli değil!”

Bir zamanların en çok okunan gazeteci-yazarlarından Fehmi Koru şimdi sadece kendi kişisel sitesinde yazıyor. Ne yazık ki web sitesinde bile “güvenli değil!” yazısı var.

 


DİL YAREMİZ

Lifos
Kayseri’nin gözde iş merkezlerinden olan Lifos Tower B Blok’un asansörüne asılan bilgilendirme yazısındaki yazım hataları dikkat çekiyor. Yazıda aidat “borçu” olanların 350 liralık “miktari” en kısa sürede yatırmaları isteniyor


GÜNÜN ÇİZGİSİ 

Turgut Yılmaz

Bakmadan Geçme