Koray Aydın Kayseri'ye geliyor

Olağanüstü kongre süreci henüz belirlenemeyen Milliyetçi Hareket Partisi'nde parti genel başkanlığına aday olan isimler delegelerle görüşmelerini sürdürüyor. MHP Genel Başkan Adayı Koray Aydın, yarın Kayseri'ye geliyor. Bir dizi programlara katıldıktan sonra Elit Düğün Salonu'nda partililerle buluşacak olan Aydın, Cumartesi günü gazetecilerle bir araya gelecek.

 MHP'den kurultay için mahkemenin kararı beklenirken, genel başkan adaylarının programları hız kazandı. Adaylığını ilk açıklayan isimlerden biri olan Koray Aydın bugün Kayseri’ye gelecek. Akşam saatlerinde Kayseri’de olacak olan Aydın, kent girişindeki zabıta kontrol noktasında karşılanacak. Aydın, daha sonra Elit Düğün Salonu’nda partililerle buluşacak. Aydın, burada partililere olağanüstü kurultay süreci ile ilgili bilgi verecek. Aydın, daha sonra televizyon programına katılacak.

 Cumartesi günü ise gazetecilerle bir araya gelecek olan Aydın, daha sonra çeşitli ziyaretlerde bulunacak. Aydın, daha sonra Kayseri’den ayrılacak. Koray Aydın, Kayseri ile birlikte 10 gün içinde 4 kenti ziyaret edecek.

Bakmadan Geçme