Kızgınlıkla bu meydanlardayız

Kayseri Alperen Ocakları, vefatının altıncı yılında Muhsin Yazıcıoğlu suikastının aydınlatılması için şehir meydanında basın açıklaması yaptı.

Kayseri şehir meydanında açılan Muhsin Yazıcıoğlu Anma ve Anlama Fotoğraf Sergisi’nin kapanışında basın açıklaması yapan Alperen Ocakları Kayseri il başkanı Mahmut Cömert;  “Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarının Keş dağında haince bir operasyonla şehit edilmesinin altıncı seneyi devriyesinde hüzün, kırgınlık ve kızgınlıkla bu meydanlardayız” dedi.

Yaptığı açıklamada suikastın üzerinden 6 yıl geçtiğini belirten Cömert, ortada birçok delilin olmasına rağmen olayın henüz aydınlığa kavuşturulamadığını söyledi. Cömert açıklamasının devamında şunları dile getirdi, “Çözülemediği gibi bu elim durum da müşahede edildi. Bu suikastla öyle ya da böyle bir ilgisi olanları terfi ettirdiler. Makamlarını yükselttiler. Şimdi sormak lazım bu terfiler neyin mükâfatıdır. Bu ve buna benzer şaibeyi, ihaneti, hatayı meydanlarda dile getirdik. Dile getirmeye de devam edeceğiz. Milletin bu öz evlatlarına yapılan suikast konusunda milletimizin vicdanında da adil bir kanaat oluştuğunu ve suikastın neden yapıldığını anladıklarını görüyoruz. Bu hafta Kosova’da Muhsin Yazıcıoğlu anıldı. Kafkaslarda, Balkanlarda, Orta Asya’dan, Kuzey Afrika’ya Tüm Türk İslam Dünyasının saygınlığını kazanmış liderimizin davasının yaşadığını, yaşatıldığını kıvançla ifade etmemiz gerekmektedir. “

Sözlerinin sonunda Alperenler olarak yılmadan mücadelelerine devam edeceklerini belirten Cömert, “Hiçbir hesabı olmayan tertemiz, gönülleri ile 10- 11 yaşlarında olan bu liseli gençlerin liderlerini anma anlatma amaçlı fotoğraf sergisi de bunun bir göstergesidir. Bir ölüp, bin diriliyoruz. Binlerce Muhsin olup, Adriyatik’ten, Çin seddine ve daha sonra tüm cihana hükmedecek Nizamı âlem davasının alperenleri olacağız” dedi.

 

Bakmadan Geçme