KGC'den Kınama
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ yazılı bir açıklama yaparak Ahmet Hakan'a yönelik saldırıyı kınadı.
Halkın gerçekleri öğrenme, haber alma ve bilgi edinme hakkı olan basın özgürlüğüne vurgu yapan KGC Başkanı Metin Kösedağ, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Basın özgürlüğü, sadece basın kuruluşlarının ya da gazetecilerin özgürlüğü demek değildir. Bu bağlamda basın özgürlüğü, halkın haber alma özgürlüğüdür ve demokrasinin vazgeçilmez unsurudur. Basın mensuplarına yönelik saldırılar da halkın haber alma özgürlüğüne yönelik saldırılardır. Meslektaşlarımızın yazdıkları yazılar, yorumlar ve haberler nedeniyle saldırıya uğraması asla kabul edilemez.
Evinin önünde 4 kişinin saldırısına uğrayarak hastanede tedavi altına alınan meslektaşımız Ahmet Hakan’a geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyor, yakalanan saldırganların adalet önünde hesap vermesinin takipçisi olacağımızı özellikle vurgulamak istiyorum.
Basın özgürlüğünün gerçek anlamda sağlanması, hepimizin önceliği olmalıdır.”
Bakmadan Geçme

Kayseri, Kırsal dezavantajlı alanlar kalkınma projesi'ne dahil edildi

Kayserisporlu Baran Ali, Şamil ve Talha’ya milli davet

Jandarma ekipleri 79 bin 600 adet makaron ele geçirdi

Kayseriapor’da Gaziantep FK maçı öncesi 6 eksik

Kayseri'de sarrafı darp edip soyguna kalkışan bankacı kadın tutuklandı

Eski Başkan Altun’un acı günü
WhatsApp İhbar Hattı
0533 704 84 10
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!